Crypto Messiah onthult wat er gebeurt met Massive Meme Coin Rallies, Issues Warning op Next Bitcoin Bubble.

De populaire analist en handelaar Crypto Messiah is het terugtrekken van het gordijn op de DeFi rage.

In een nieuw Venture Coinistisch interview met Luke Martin legt de pseudonieme handelaar uit hoe beleggers gebruik maken van het decentrale protocol Uniswap om te proberen hun portefeuilles te supergroot te maken. Hij zegt dat de eenvoud van het slimme contractplatform, dat handelaren in staat stelt om Ethereum (ETH) te ruilen voor een bepaalde munt zonder complexe handelsorders, de geheime saus is die een uitbarsting van liquiditeit teweegbrengt.

De waarheid, zegt de handelaar, is dat er ongelooflijk veel geluk nodig is om de volgende munt te vinden die binnen enkele dagen naar de maan zal schieten. En voor elke persoon die beweert grote winsten te hebben gemaakt, zijn er 100 mensen die het waarschijnlijk allemaal verloren hebben.

Hij dringt er bij iedereen die zijn portefeuille wil laten groeien op aan om te leren investeren in legitieme projecten met nieuwigheden, een verhaal en een sterk team dat de weg wijst.

„Je kunt jezelf onmiddellijk beschermen, of je nu een zeer deskundige marktdeelnemer bent of niet, door alleen maar te denken aan dingen die nieuw zijn in een bepaalde vorm of mode. Toen Tendies daalde, ik sprak over het een $ 1 miljoen markt GLB, mensen zei: „Oh je bent een stuk stront voor het praten over Tendies bro. Dat is bullshit blah blah blah blah.

Zo dom als het is, het is een roman. We hebben het over een mememuntje voor het DeFi-tijdperk. Je hebt echt twee dingen die nu heel hard pompen en pompen. Dat zijn DeFi-projecten en andere projecten die revolutionaire geldexperimenten zijn…

De kans dat je die volgende 100x tas hebt is extreem laag. Hoewel dit misschien onrealistisch lijkt, is het enige wat nodig is een 5x gerold in een 5x gerold in een 4x voor u om hetzelfde resultaat te bereiken met een lager neerwaarts risico en een hogere waarschijnlijkheid. Waarom zou je die benadering niet nemen in plaats van een hopiumtashouder te zijn in de hoop dat je het volgende grote ding hebt?

Tendies (TEND) is een hyper deflatoire crypto-activum dat de grootste houders van de munt beloont. Het steeg met meer dan 800% in minder dan drie weken na de lancering, volgens CoinGecko.

Crypto Messiah zegt dat Uniswap een rage heeft veroorzaakt die hem herinnert aan de crypto-markten in 2014.

Hoewel het nu heet is, zegt hij dat handelaren zich moeten realiseren dat de markten zich in de euforische fase van een nieuwe Bitcoin-zeepbel bevinden die vast en zeker zal barsten.

„Deze zeepbel zal deze keer echt, echt slecht zijn. Dat is een deel van de reden waarom ik zei: „Ik ga na deze bubble met half-pensioen“, alleen maar omdat ik het niet in me heb om hier vijf jaar na te zitten. Dat is hoe wreed het zal zijn.“

23. August 2020